our love story

read it..know it..feel it...because..this just our love story

Tuesday, 12 March 2013

~ half moon shawl DIY ♥ ~

half moon shawl ni..
dah ada 12 helai yang aku DIY~
best bile leh kai tudung yang kiter wat sendiri kan :)
 tp tak la secantik yang ada at kedai tu T__T

half moon shawl DIY yang ada manik T__T
mataku =.="

yang aku wat ni pun simple..
sbb aku teramat-amatla tak suka pada manik!
tudung ni jek la yang aku letak manik..
pastu tobat dah :P
tak larat jari jemariku
nak jahit manik-manik tu =__="

~ n_n ~

doodle pertama ku ♥


hah~
ni la akibatnye  gile sgt ngn google n youtube 
pantang jumpa yang menarik 


doodle << comel kan..
so semlam aku try wat
ni hasilnya...



                                    

               ni la hasil2nya... header tu same ngan coverphoto aku at fb :)
 ~ n_n ~ 

tudung syria n anak tudung syria DIY ♥



ha ni la hasil diy ku..pertama kali ni buat tudung syria n anak tudung syria..
lebih dari kain lycra yang aku wat peplum dress
ritu g jakel..dah lie lagi kain lycra
tunggu mood nak gunting dan jahit..
mak aku pun suh aku watkan tudung syria ni..
tapi nak yang saiz labuh :)
cyaaaiiiooookkkkkkk!!

~ n_n ~

Monday, 11 March 2013

cara aku handle rasa marah


DIY!! 


 ni cara aku yang paling berkesan dalam menangani kemarahan aku yang tak terluah... nanti aku upload pic2 DIY aku,,, rupe tak penting yang penting aku tak marah g pas setle DIY tu